Steigerhout Salontafel Rapagna

0 Beoordeling / schrijf een beoordeling
product code: JD-0016
€145.00
Houtsoort:
Stel een vraag?
Aantal: 

Korte Omschrijving

  • Met de hand vervaardigde salontafel gemaakt uit gebruikt steigerhout en voorzien van stevige blokpoten.
  • Salontafel heeft de afmeting van 120 x 80 x 30.
  • Deze tafel is perfect te combineren met een steigerhouten zithoek.
  • Andere Maat?

Binnen een straal van 40km bezorgen wij u bestelling GRATIS bij uw thuis.

Steigerhout Salontafel Rapagna

Met de hand vervaardigde salontafel gemaakt uit gebruikt steigerhout en voorzien van stevige blokpoten.
Afmeting van de salontafel is 120 x 80 x 30.
De statafel is voorzien van dichte blokpoten.

 

 

 

 

 

 

 

Voordelen:

  • Levering 1-2 weken.
  • Op maat gemaakt.
  • Vakmanschap
  • Jouw wens staat centraal.
  • Betalen bij levering!

 

Houtsoorten

Houtsoorten

 

Behandeling van steigerhout

Nieuw steigerhout kan in onbehandeld, witte,licht grijs, donker grijs, bruine of zwarte beits geleverd worden. Dit is een selectie van de meest gangbare kleuren. Mocht u toch voor onbehandeld hout kiezen dan moet u ervan uitgaan dat het Steigerhout naar verloop van tijd vergrijst. Eventueel kunnen wij u ook nog een transparante beits aanbieden. Of een blanke lak. Het verschil tussen de blanke lak en transparante beits is dat beits in het hout trekt en lak op het hout ligt. De blanke lak geeft na behandeling toch een ander beeld van het meubel. De structuur 'licht' meer op. De transparante beits doet dit minder.

Een behandeling is verreweg het mooiste. De keuze is aan u. Oud steigerhout hoeft in principe geen behandeling meer (eventueel een transparante beits of blanke lak)
Behandeling met transparante beits-verf ( hieronder de meest gekozen kleuren beschreven)
White-wash: Een niet volledig dekkende behandeling waarbij de kleur van het Steigerhout nog wat doorkomt. De houtnerf en knoesten blijven goed zichtbaar. Witte beits komt het beste tot zijn recht op nieuw, oud en geschaafd hout..
Grey-wash: Een nabehandeling van Steigerhout met Grey-wash zorgt voor een authentieke look. Dit is een niet volledig dekkende behandeling waarbij de kleur van het Steigerhout nog wat doorkomt. De houtnerf en knoesten blijven goed zichtbaar. Grey-wash is wat grijzer dan White-wash en komt op Steigerhout goed tot zijn recht
Black-wash: Een nabehandeling van Steigerhout met black-wash zorgt voor een donkere, authentieke look. Dit is een niet volledig dekkende behandeling waarbij de kleur van het Steigerhout nog wat doorkomt. De houtnerf en knoesten blijven goed zichtbaar.
Andere soorten beits, lak & dekkende verf: Nabehandeling met verf (volledig dekkende behandeling) is ook mogelijk. Naast deze transparante & dekkende soorten & kleuren zijn er vele andere mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

description here

 

description here Geschikt voor:
Dit meubelstuk is geschikt voor zowel binnen als buiten.
description here Betalen:
Wij hanteren geen aanbetaling! U hoeft de bestelde meubelen pas te betalen bij aflevering, aan de chauffeur.Deze overhandigt u vervolgens het betaalbewijs en alle info over het product.
description here Bezorging:
Uw bestelling word GRATIS thuis geleverd bij een bestelling vanaf € 250,- door heel Nederland.
description here Levertijd:
De levertijd is ongeveeer 1-2 weken. Als uw bestelling klaar staat nemen wij 3 dagen van te voren contact met uw op voor het afleveren van uw bestelling.
description here Maatwerk:
Alle meubelen van JD-Steigerhout kunnen op maat worden gemaakt. U bent niet afhankelijk van aangegeven maten!.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Over Ons

Met een jong en vakbekwaam team , wordt alles in het werk gesteld om uw tuin en interieur volledig tot zijn recht te laten komen.Hiervoor beschikken we over een ruim assortiment aan steigerhouten meubels voor een scherpe prijs.

Vind ons op Facebook

 
Premium Joomla Templates