Latest Products

Andere Maat?

info@jd-steigerhout.nl

Gratis Bezorgd

Binnen een straal van 40km

Over ons assortiment steigerhouten meubels

JD-Steigerhout, gelegen in Amsterdam heeft een ruim assortiment steigerhouten meubels. Voor zowel particulieren als professionals bieden wij maatwerk aan. Of het nu gaat om de perfecte steigerhouten balie voor uw winkel,interieur of lunchtafels voor uw personeel. Ons onderscheidend vermogen is dat wij met u meedenken,het u zo makkelijk mogelijk maken met behulp van nauwkeurige tekeningen kunnen wij ideeën vorm geven. Zo zorgen wij voor de juiste kwaliteit.Wij komen graag langs om uw specifieke situatie door te nemen en kunnen adviseren uit jaren lange ervaring.

Onze webshop geeft een impressie van ons assortiment.Onze tuinsets, hoek en loungebanken zijn erg populair. U kunt deze veilig bestellen via onze webshop,wij leveren uw steigerhouten meubels veilig en snel bij u thuis. Komt u er niet uit? Neem dan even contact met ons op: 06-23893443, wij helpen u graag.

Over Ons

Met een jong en vakbekwaam team , wordt alles in het werk gesteld om uw tuin en interieur volledig tot zijn recht te laten komen.Hiervoor beschikken we over een ruim assortiment aan steigerhouten meubels voor een scherpe prijs.

Vind ons op Facebook

 
Premium Joomla Templates