Steigerhouten Banken-Loungebanken

Steigerhouten banken hebben wij in allerlei maten. Een twee-zits bank of 3-zits bank al dan niet voorzien van verschillende kleuren. Alle steigerhouten banken zijn gemaakt van steigerhout planken en worden splintervrij geschuurd.

Steigerhouten Loungebank kopen?

Steigerhouten Loungebank

De eyecatchers in elke tuin zijn natuurlijk de bank en de stoelen. Met een steigerhout bank en steigerhout stoelen trek je zeker de aandacht van je gasten en geef je een trendy en stoere uitstraling aan je interieur. We hebben een ruime keuze aan steigerhouten loungebanken, steigerhouten hoekbanken, zitbankjes en steigerhouten stoelen en krukjes.

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke stevige bank voor in de serre om onderuit te zitten, een zitbankje voor in de gang om je schoenen aan te trekken of een krukje om bij de bovenste kasten van de keuken te kunnen, wij maken ook deze steigerhout meubelen op maat voor je. Je kunt op je gemak online bij ons shoppen voor steigerhout meubelen of contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen.

Steigerhouten Tuinbank

Steigerhouten Tuinbanken

Je kunt heerlijk van de zon en je tuin genieten met onze steigerhouten tuinbanken. De steigerhouten tuinbank kun je goed buiten laten staan en je kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen en behandelingen.

Over Ons

Met een jong en vakbekwaam team , wordt alles in het werk gesteld om uw tuin en interieur volledig tot zijn recht te laten komen.Hiervoor beschikken we over een ruim assortiment aan steigerhouten meubels voor een scherpe prijs.

Vind ons op Facebook

 
Premium Joomla Templates