Steigerhouten Eettafels voor binnen en buiten!

Eetkamertafels nemen vaak een belangrijke plaats in binnen uw interieur. Daarnaast wordt dit meubel meestal dagelijks gebruikt door het hele gezin. Deze tafel moet dus mooi zijn, tegen een stootje kunnen en goed schoongemaakt kunnen worden. Een steigerhouten eettafel biedt de oplossing!  Met z’n robuuste uitstraling zorgt een eettafel van steigerhout voor een unieke sfeer in uw woonkamer of in uw tuin.

Steigerhouten Statafels

Een houten statafel is natuurlijk niet alleen om bij te staan. De hoogte van deze houten statafel leent zich daar uitstekend voor. Makkelijk is dat: als u een tuinfeest organiseert, kan iedereen zijn glas en zijn bord kwijt op de houten statafel. Misschien verwacht u geen grote aantallen gasten, maar vindt u de houten statafel gewoon praktisch (zoals veel mensen). In dat geval adviseren we u deze statafel te combineren met een barkruk van hout. Een combinatie die u een heerlijk ontspannen gevoel geeft. U zit hoog en kunt voorover leunen op de statafel. Gebruikt u de houten statafel niet, dan vormt deze dankzij de stoere planken een mooi element in uw tuin. Dat is de kracht van houten tuinmeubelen: het is een natuurlijk materiaal dat in elk seizoen sfeer brengt in uw tuin.

Benut de ruimte op uw terras optimaal, zet een houten statafel en een paar houten barkrukken neer en nodig uw vrienden uit!

 

Steigerhouten tafel

Op zoek naar een steigerhouten tafel? Bij ons vind je diverse modellen tafels van steigerhout. Wij beperken ons niet alleen tot de standaard tafels en maten. In ons assortiment hebben wij vierkante steigerhouten tafels, tafels met wit onderstel, landelijke tafels, kloostertafels en meer! Of wat dacht je van een steigerbuis tafel met bijpassende bankjes? Wij verkopen het allemaal en dat tegen de laagste prijs! 

Wil je een tafel van steigerhout op maat laten maken? Bij ons kan dat! Wij kunnen iedere tafel volledig op maat en naar wens maken.

Én vergeet niet; alle steigerhouten tafels worden ook nog eens gratis geleverd en gemonteerd!

Steigerhouten tafel met steigerbuis onderstel

Tafel steigerbuis voorzien van een steigerhouten blad. Het blad wat rust op het steigerbuizen frame is gemaakt van oud / gebruikt steigerhout. Het steigerbuizen onderstel heeft een H-balk. Deze balk kan in hoogte verstelt worden

 

Over Ons

Met een jong en vakbekwaam team , wordt alles in het werk gesteld om uw tuin en interieur volledig tot zijn recht te laten komen.Hiervoor beschikken we over een ruim assortiment aan steigerhouten meubels voor een scherpe prijs.

Vind ons op Facebook

 
Premium Joomla Templates