Steigerhouten Statafels

Een houten statafel is natuurlijk niet alleen om bij te staan. De hoogte van deze houten statafel leent zich daar uitstekend voor. Makkelijk is dat: als u een tuinfeest organiseert, kan iedereen zijn glas en zijn bord kwijt op de houten statafel. Misschien verwacht u geen grote aantallen gasten, maar vindt u de houten statafel gewoon praktisch (zoals veel mensen). In dat geval adviseren we u deze statafel te combineren met een barkruk van hout. Een combinatie die u een heerlijk ontspannen gevoel geeft. U zit hoog en kunt voorover leunen op de statafel. Gebruikt u de houten statafel niet, dan vormt deze dankzij de stoere planken een mooi element in uw tuin. Dat is de kracht van houten tuinmeubelen: het is een natuurlijk materiaal dat in elk seizoen sfeer brengt in uw tuin.

Benut de ruimte op uw terras optimaal, zet een houten statafel en een paar houten barkrukken neer en nodig uw vrienden uit!

 

Over Ons

Met een jong en vakbekwaam team , wordt alles in het werk gesteld om uw tuin en interieur volledig tot zijn recht te laten komen.Hiervoor beschikken we over een ruim assortiment aan steigerhouten meubels voor een scherpe prijs.

Vind ons op Facebook

 
Premium Joomla Templates