Steigerhout behandelen, moet ik het doen?

Steigerhout behandelen? Ons advies is zeker doen!

Na het kopen van steigerhouten meubelen is het belangrijk deze goed te onderhouden. Hier maken we uiteraard een onderscheid tussen meubelen voor binnen en buiten.

Het onderhoud voor binnen wordt meestal gedaan voor het uiterlijk. Je wilt een bepaalde kleur van het meubelstuk en geeft deze dus een behandeling. Ook behandel je hem tegen kringen (die ontstaan op een tafel na het neerzetten van drankjes) of andere plekken die ontstaan door het dagelijkse gebruik.

Onderhoud voor buiten heeft, naast het uiterlijk, ook een andere reden en dat is het behoud van de meubelen. Natuurlijk wil je dat het er mooi uit ziet maar het is ook belangrijk dat het een hele tijd mee gaat. Dit doe je door hem vooraf een behandeling met een beits, impregneer, wash of lak te geven. Daarna is het handig om het meubelstuk eens in de tijd schoon te maken, dit kan je met groene zeep doen, zo verwijder je aanslag (alg).
Je kan het ook laten verweren, dit geeft weer een hele andere uitstraling.

Over Ons

Met een jong en vakbekwaam team , wordt alles in het werk gesteld om uw tuin en interieur volledig tot zijn recht te laten komen.Hiervoor beschikken we over een ruim assortiment aan steigerhouten meubels voor een scherpe prijs.

Vind ons op Facebook

 
Premium Joomla Templates