Steigerhout soorten behandeling

De behandeling die je kiest zijn afhankelijk van  het uiterlijk wat je wilt hebben en de mate van bescherming.

  • Impregneren.
    Meestal doe je dit voor meubelen die buiten staan. Het is een olie die water afstoot. Het dringt in het hout  en zal er dus voor zorgen dat de regen dit niet doet. Het is een goede manier om je meubel te beschermen en een traditionele steigerhouten look te behouden. Het wordt minder voor binnen gebruikt omdat het niet goed beschermd tegen vieze vlekken.
  • Wash.
    Hier zijn meerdere soorten in. We hebben white wash, grey wash en black wash. Het is te vergelijken met het impregneren alleen dan met een gekozen kleur. Door deze kleur zie je nog steeds de houttekening zitten. Hoe meer lagen je doet hoe meer deze tekening verdwijnt.
  • Lakken.
    Een lak gebruik je meestal binnen omdat het een goede bescherming tegen vlekken is. Het is ook zeer slijtvast. Wel krijg je een duidelijke laag op je hout en daar moet je natuurlijk van houden.

Steigerhout behandelen heeft dus veel voordelen. Het zorgt voor een mooie blijvende uiterlijk van je meubelen.

Over Ons

Met een jong en vakbekwaam team , wordt alles in het werk gesteld om uw tuin en interieur volledig tot zijn recht te laten komen.Hiervoor beschikken we over een ruim assortiment aan steigerhouten meubels voor een scherpe prijs.

Vind ons op Facebook

 
Premium Joomla Templates