Steigerhout Kast Offida

0 Beoordeling / schrijf een beoordeling
product code: JD-0041
€599.00
Houtsoort:
Behandeling (Optioneel):
Stel een vraag?
Aantal: 

Korte Omschrijving

 • Met de hand vervaardigde kast gemaakt van gebruikt steigerhout.
 • Deze kast heeft een afmeting van 180 x 40 x 200.
 • Ideale kast voor in je woonkamer,keuken of kantoor.
 • De vakkenkast heeft een diepte van 38 cm.
 • De vakkenkast is te combineren met verschillende stijlen.
 • Andere Maat?

Binnen een straal van 40km bezorgen wij u bestelling GRATIS bij uw thuis.

Voordelen:

 • Levering 1-2 weken.
 • Op maat gemaakt.
 • Vakmanschap
 • Jouw wens staat centraal.
 • Betalen bij levering!

Houtsoorten

Houtsoorten

Behandeling van steigerhout

Nieuw steigerhout kan in White-Grey-black of Transparante beits geleverd worden. Dit is een selectie van de meest gangbare kleuren. Mocht u toch voor onbehandeld hout kiezen dan moet u ervan uitgaan dat het Steigerhout naar verloop van tijd vergrijst. Eventueel kunnen wij u ook nog een transparante beits aanbieden. Of een blanke lak. Het verschil tussen de blanke lak en transparante beits is dat beits in het hout trekt en lak op het hout ligt. De blanke lak geeft na behandeling toch een ander beeld van het meubel. De structuur 'licht' meer op. De transparante beits doet dit minder.

Een behandeling is verreweg het mooiste. Een behandeling is verreweg het mooiste en het beste ten behoud van uw meubel. De keuze is aan u.
Hhieronder de meest gekozen kleuren beschreven:

Nano coating (Een aanrader!!): Relatief nieuw product op waterbasis dat ook in het hout trekt en het hout beschermt tegen vocht en UV straling. De nano coating maakt van hout een zogenaamde hydrofoob. Water heef niet meer de kans om in het hout te trekken. Daarnaast heeft nano coating wat ons betreft een zeer groot voordeel; het hout verkleurt 0%. Nano coating is dus helemaal kleurloos, de mooie kleur van het gebruikte steigerhout blijft dus in tact.

White-wash: Een niet volledig dekkende behandeling waarbij de kleur van het Steigerhout nog wat doorkomt. De houtnerf en knoesten blijven goed zichtbaar. Witte beits komt het beste tot zijn recht op nieuw, oud en geschaafd hout.

Grey-wash: Een nabehandeling van Steigerhout met Grey-wash zorgt voor een authentieke look. Dit is een niet volledig dekkende behandeling waarbij de kleur van het Steigerhout nog wat doorkomt. De houtnerf en knoesten blijven goed zichtbaar. Grey-wash is wat grijzer dan White-wash en komt op Steigerhout goed tot zijn recht.

Black-wash: Een nabehandeling van Steigerhout met black-wash zorgt voor een donkere, authentieke look. Dit is een niet volledig dekkende behandeling waarbij de kleur van het Steigerhout nog wat doorkomt. De houtnerf en knoesten blijven goed zichtbaar.

Andere soorten beits, lak & dekkende verf: Nabehandeling met verf (volledig dekkende behandeling) is ook mogelijk. Naast deze transparante & dekkende soorten & kleuren zijn er vele andere mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Behandeling met beits

geschikt voor Geschikt voor:
Dit meubelstuk is geschikt voor zowel binnen als buiten.

 

betaling Betalen:
Wij hanteren geen aanbetaling! U hoeft de bestelde meubelen pas te betalen bij aflevering.

 

bezorging Bezorging:
Binnen een straal van 40km bezorgen wij u bestelling GRATIS bij uw thuis.

 

levertijd Levertijd:
De levertijd is ongeveer 1-2 weken.

 

maatwerk Maatwerk:
Alle meubelen van JD-Steigerhout kunnen op maat worden gemaakt. U bent niet afhankelijk van aangegeven maten!

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Over Ons

Met een jong en vakbekwaam team , wordt alles in het werk gesteld om uw tuin en interieur volledig tot zijn recht te laten komen.Hiervoor beschikken we over een ruim assortiment aan steigerhouten meubels voor een scherpe prijs.

Vind ons op Facebook

 
Premium Joomla Templates